Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


diumenge, de maig 25

Todo debería ser como esto

El passat 15 d'abril vam estrenar Todo debería ser como esto, una obra escrita expressament per a l'alumnat de segon de batxillerat escènic del Clot pel dramaturg Emilio Encabo. L'estrena es va produir a la sala Mario Monreal on l'alumnat va demostrar (i de quina manera) tot el que han/hem aprés aquests dos anys de la primera promoció del Batxillerat Escènic. Una proposta escènica arriscada que van solventar de manera absolutament professional.

A l'acte van assistir molts companys/es del Clot (mestres però també alumnes, pares i mares...) i va ser una estrena molt bonica. Si hi vau assistir sabreu de la dificultat de palesar en paraules totes les emocions viscudes aquella nit. Vos deixe unes fotos precioses que en va fer Federic Aznar, a qui vull agrair públicament el seu treball.

Publicació més antiga Inici

1 comentaris. I tu què n'opines?:

Hello. I would like to contact you. Please let me know how I can do it.
Hola. M'agradaria contactar-te. Si us plau, faci'm saber com puc fer-ho.

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball