Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dilluns, de maig 6

CSE_2013_Fotos

Ara va de bo! Un grupet d'alumnes i mestres se n'anem a la trobada del Com Sona l'Eso-2013. Dimecres matí marxem a Cocentaina. Jo en tinc mooooltes ganes.

Ací teniu uns reproductors de fotografies. Anirem pujant-les cada dia perquè companys/es i familiars pugueu acompanyar-nos virtualment en l'acampada.

I recordeu que també podeu veure el concert en directe (online) el divendres a les 22h. Tot i que també podríeu acostar-vos a Cocentaina mateix...


Primer dia 
 
 
Segon dia 
 
 
Tercer dia 
 
 
 
Quart dia: tornada

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

3 comentaris. I tu què n'opines?:

Hola Alex,soy Ismael, profesor y co-director de la Escuela Municipal de Teatro de Sagunto y miembro de Camí de Nora teatre. En primer lugar quería felicitarte por tu trabajo creativo de composición en el montaje Vilaura que acabo de ver en el Auditori... Organizar a tantos jóvenes ha sido todo un desafío visto desde fuera... Pero quizás no me ha sorprendido tanto como el incentivo que supone para jóvenes y niños sentir que hay cosas que reivindicar y además con un universo musical tan envolvente como el que has/habéis sido capaces de crear. Ahora voy súper liado con cierres y muestras, pero para julio me gustaría charlar contigo para una posible y futura colaboración, sería muy enriquecedor... Bueno, lo hablamos. Felicidades de nuevo, un saludo

Hola, Ismael. Moltes gràcies per les teues paraules. M'has llegit el pensament: jo també volia parlar amb vosaltres per començar a col·laborar a partir de l'any vinent. Seria molt interessant i enriquidor. I, a més, no ens queda altra que sumar i créixer! He intentat localitzar-te pel blogger per escriure't directament però no he pogut. Posa't en contacte amb mi a unclotdemusica@yahoo.com

Mil gràcies de nou pel comentari: venint de tu, és tot un plaer.

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball