Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dimecres, d’abril 13

LIP DUB: últims dies

Fa dies que vull escriure al bloc i anar contant-vos com va tot això del LIP DUB, però la veritat és que estic molt embolicat i ara, a més, amb tot això de la setmana greco-llatina.

Com que tot passa per mi (propostes de l'alumnat, propostes dels mestres, moviments de càmera...) em sembla que la impressió des de fora és que és un projecte que no acaba d'avançar, de que la gent no s'implica... Res més lluny de la realitat!!!

Hi ha un munt de coses ja pensades i col·locades en cada espai del recorregut. En part és culpa meua per no anar actualitzant aquesta informació en aquest bloc -sé que molts de vosaltres aneu aguaitant-vos per veure si hi ha alguna novetat-. Us demane disculpes.

Demà mateix penjaré un pdf amb els mapes del recorregut perquè vegeu ja les col·locacions gairebé definitives de tots els elements: disfresses, coreografies, malabars, escenografies teatrals, romans i grecs, músics, guiris fent fotos, científics, cross, bicis, gimnàstica aeròbica, globus, esquelets, cavallets, pintures, escacs gegants, figures humanes, stage de cine, partida de pilota, esports varis, participació d'ex-alumnes...

Per cert, aquest divendres 15 d'abril farem una reunió general -tot i totes hi esteu convidats- on us explicarem com va tot plegat i on establirem ja el plànning general dels últims dies. No hi faltes.

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

0 comentaris. I tu què n'opines?:

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball