Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dimecres, d’octubre 17

El concert més llarg de la història: 639 anys!

Afortunadament, sempre hi ha algun músic que vol buscar els límits d'allò audible i no es conforma amb fer peces sempre previsibles. Més enllà de la valoració que cadascú tinga d'aquestes peces musicals, queda clar que no et deixa indiferent. Un dels músics que més ha forçat el llenguatge musical és John Cage amb el seu famosíssim 4'33'' (també existeix una versió per a orquestra). Avui vos presente Organ/ASAP. ASAP vol dir: as slow as possible! Es tracta d'una obra per a orgue que començà a sonar l'any 2001 i acabarà el 2640!
En aquesta ermita alemanya és on té lloc aquest llarg concert. Com funciona? Molt fàcil: un acord per any. Mireu la partitura i veureu com cada acord té assignada una data concreta.



Cada any, tres persones amb un director canvien d'acord. I se'n van. Si punxeu ací veureu un vídeo on es veu aquest canvi de nota ritual.

Per a acudir a aquest canvi de nota, cal reservar entrada. Sembla ser que ja hi ha reserves per al 2200. Si hi voleu anar, tranquils: encara teniu 628 anys!

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball