Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dijous, de maig 24

Batxillerat d'Arts Escèniques al Clot del Moro


L'any vinent comença el Batxillerat d'Arts Escèniques al nostre institut. Com ja sabreu, al Clot del Moro ja s'imparteix el batxillerat d'Arts Plàstiques. Doncs el curs vinent tindrem el batxillerat artístic complet. Hi ha molts pocs instituts al País Valencià que tinguen l'escènic!

Ja coneixeu que al Clot del Moro hi ha una llarga i gran tradició de treballs escènics (treball actoral, creació  d'escenografies, música en directe, creació coreogràfica...). Aquest batxillerat és la continuació lògica d'aquesta línia de treball.

Què hi podreu aprendre? Diferents tècniques de treball actoral (relació amb l'espai, improvisació, gest, estats d'ànim...), ús de la veu (col·locació de la veu, matisos, veu cantada...), música per a l'escena (teatre, cine, dansa), ús del cos (ball, moviment en un espai, creació de coreografies), creació audiovisual (edició d'àudio i vídeo), informàtica musical (editor de partitures, edició d'àudio, creació per ordinador...), etc.


Quines matèries hi podreu cursar? A banda de les assignatures comunes (llengües, filosofia, ciències del món contemporani...) tindràs opció a les assignatures de modalitat:



Arts Escèniques
Anatomia Aplicada
Anàlisi Musical
Cultura Audiovisual
Estètica per a les Arts
Informàtica per a les Arts
Escenografia

Aquest és un bon batxillerat per accedir a les carreres de les branques d'Arts i Humanitats i de Ciències socials i jurídiques.

Recorda que la preinscripció és del 4 al 13 de juny.
Més informació: www.clotdelmoro.net, unclotdemusica@yahoo.com o bé al telèfon 962662014


Vinga, no t'ho penses més i vine-te'n al Batxillerat d'Arts Escèniques!

Vine al Clot del Moro!

dilluns, de maig 7

CSE - Fotos

Després de mesos d'assajos i treball arriba l'hora de la veritat  i se n'anem a Sant Carles de la Ràpita!

Ací aniran apareixent les fotos i vídeos que anirem gravant. Vos esperem (al bloc, al twitter, al tuenti, a tv3... i a la Ràpita si voleu vindre divendres a la nit a veure'ns).

Primer dia
Segon dia
Tercer dia
Quart dia

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball