Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


diumenge, de juny 26

On the floor

Bé, doncs com que ja fa gaire temps que no hi faig un dels meus "vídeo-post", ací anem amb un altre per a no perdre el costum.

Es tracta de la cançó On the floor de Jennifer Lopez i Pitbull, que com diu la novaiorquesa al principi de la cançó, parlem de la "new generation" del tema Lambada del grup Kaoma. Una versió totalment actual i en anglès.

La veritat és que ha fet trontollar el YouTube amb més de 263 milions de visites! Açò és triomfar i la resta, bovades. Així que només per superar en reproduccions a tota la població de França, Espanya, Itàlia i Alemanya juntes es mereix aquesta petita menció al nostre bloc.

Us deixe el vídeo i valoreu-ho vosaltres mateixos.

diumenge, de juny 12

LIP DUB: TOT

Com podreu imaginar, tenim un munt de material sobre el lip dub: una barbaritat de fotos, molts vídeos del rodatge que no van eixir ni al lip dub ni al making off dels crèdits, etc. No sabíem com donar eixida a tant de material tot i que és un material preciós.

El cas és que Rixi no pot parar i ha creat açò. Es tracta d'una pàgina on està pràcticament tot el material (encara tenim els vídeos del lip dub que vam destriar: anirem pujant-los): el lip dub, totes les fotos i el making off (un making off diferent del dels crèdits). El mateix Rixi ha realitzat el nou making off i hi trobareu un munt de vídeos que encara no heu vist. I no us podeu perdre la galeria infinita de fotos! A veure si sou capaços i capaces de trobar-vos. Aprofite per demanar-vos un favor: si teniu fotos d'aquell dia, envieu-nos-les a unclotdemusica@yahoo.com i podrem anar afegint-les.

Em sembla una gran idea perquè ajunta tot el material en un únic lloc. A més Àngela i Montoro ixen guapíssims!

De moment ací teniu aquest nou making off del lip dub amb un munt de vídeos que encara no heu vist. Gràcies Rixi.



Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball