Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dilluns, de maig 23

"LIP DUB" Clot del Moro 2011

Amb tots vostés: el LIP DUB del Clot del Moro

-us recomanem que el visioneu en HD (720p o 1080p) ja que està gravat en alta definició. Si li costa a l'ordinador, deixeu-lo carregar uns instants perquè després el reproduirà sense problemes: la qualitat paga la pena-

www.lipdubclotdelmoro2011.blogspot.com


Gràcies, i enhorabona, a totes les persones que hi heu participat.

dilluns, de maig 16

LIP DUB: vinga que ja queda poc...




Sé que tots i totes esteu més que impacients per veure el LIP DUB. El treball post-gravació és molt pesat i llarg: costa moltíssim sincronitzar-ho bé, afegir els crèdits (a banda de recollir-los), fer el making off...


Bo, el cas és que podeu estar tranquils i tranquil·les: el lip dub avança lent però avança. A més, he ensenyat un premuntatge a alguns alumnes i els ha agradat moltíssim. I això que no estava, ni molt menys, acabat.

Per això us escric aquestes línies: el LIP DUB ja està sincronitzat i ja estan fets els crèdits i el making off!


Però encara falta un passet: hem de muntar els cromes! Una vegada fet això, ja estarà totalment llest el vídeo i només quedarà pujar-ho a internet i fer una presentació oficial a tot el centre.




Vinga, una mica més de paciència, que ja només queden uns dietes...

dijous, de maig 5

LIP DUB: crèdits

Com vos vaig avançar, ara mateix estem treballant el tema dels crèdits (els noms de tota la gent que va participar en el LIP DUB) que apareixeran a la fi del vídeo. Com que, afortunadament, va ser un munt de gent i és molt difícil no deixar-se ningú, ací teniu un pdf amb la gent que tenim fitxada de moment. Sé que falta moltíssima gent i tinc molts profes ajudant-me i preparant-me llistes amb els vostres noms. Però seria important que si tu vas participar, pegares una mirada al pdf per comprovar si estàs o no. Si no et trobes, envia un mail a unclotdemusica@yahoo.com amb el teu nom i cognoms i l'espai del lip dub en què apareixies (als malabars, al pati, a la banda de música, al general final...). Recorda de fer-ho al més aviat possible perquè volem tenir-ho tot enllestit per a principis de setmana i ens sabria molt greu que no aparegueres als crèdits.

Moltes gràcies per la col·laboració.



dimecres, de maig 4

LIP DUB: últimes feines

Bé, ja hem tornat de vacances i encetem ja el darrer impuls per acabar el lip dub.

La gravació va ser impressionant. Encara avui -després de dues setmanes- m'he trobat professors i professores amb un somriure recordant les meravelloses sensacions de les dues hores justes de gravació del lip dub. La veritat és que tots i totes vau estar realment increïbles i avui m'he emocionat la tira de vegades mirant els vídeos, el making off de Rixi, les fotos de Ferran... Ai, em faig major! Pense que el resultat final -el vídeo- estarà molt i molt bé. Però si us sóc sincer, només per aquell dimecres 20 d'abril, per aquelles dues hores caòtiques, riques, emocionants i boges, ja ha valgut la pena.

Avui molts de vosaltres em demanàveu quan estaria penjat. Vos explique. Dimarts vinent (10 de maig) Rafa i jo ens tancarem per fer tot el muntatge. No el fem abans perquè encara queden alguns treballs. Principalment, l'elaboració dels crèdits finals. Per cert: estem elaborant una macrollista amb tots i totes les participants. Quan la tinguem avançada la penjarem en aquest bloc i en el suro del departament de música. Com que hi havia un munt de gent -vora els 400!- t'agraïríem que li pegares una miradeta per si no hi apareixes. Tot això serà a finals d'aquesta setmana. Aguaita-t'hi!

Ací us en deixe algunes fotos perquè aneu fent boca.





Enhorabona a tots els participants!
Ha estat un plaer!

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball