Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dissabte, de març 26

LIP DUB: ES BUSCA...

MÉS MÚSICS
De moment ja comptem amb una banda d'una seixantena de membres. Però segur que falta gent. No ho dubtes: apunta't.

Però ara volem ampliar la tipologia de músics: si toques en un grup, si balles street, si cantes hip hop, si toques la gaita o l'arpa de boca... és a dir: si fas qualsevol mena de música o ball

et volem al LIP DUB.

El recorregut del lip dub és molt llarg i hi ha espai per a tots.

Com sempre: escriu a unclotdemusica@yahoo.com o bé passa't per les aules de música.

T'esperem.

dijous, de març 24

LIP DUB: ES BUSCA...

MÚSICS

A la part final del LIP DUB, i coincidint amb la música que sonarà, hi eixiran uns músics. Primer una tuba, després 1/2 trombonistes (un o dos, no mig trombonista!), s'afegeixen unes trompes (com més millor) i finalment apareixerà tota una banda que passarà per l'emporxat que hi ha davant de l'amfiteatre. En aquesta banda eixireu tots aquells que toqueu un instrument portàtil. No només instruments de banda (trompetes, clarinets, flautes...). També afegirem qualsevol altre instrument: percussions, corda, guitarres, etc. L'únic requisit és que es puga tocar -o fer com que es toca- mentre camineu. Com que és un LIP DUB, no caldrà assajar!

Estem elaborant ja la llista i ens encantaria comptar amb tu. Envia'ns un mail a unclotdemusica@yahoo.com o bé passa't per l'aula de música i comunica'ns-ho (àlex).

I no oblides passar la veu!

dilluns, de març 21

LIP DUB al Clot del Moro

Supose que tots i totes ho haureu sentit ja. I si no, ací va la confirmació:

SÍ, GRAVAREM UN LIP DUB AL CLOT DEL MORO.

DIA: 20 D'ABRIL

-just el dia d'abans de pasqües-

Fa unes setmanes que un grupet de professors/es i alumnes de batxillerat estem treballant en la idea de fer un LIP DUB a l'institut. L'objectiu, a més de mostrar l'institut a tot el món, és poder ajuntar-nos i fer, per fi, una cosa tots i totes junts. Però quan dic tots, vull dir tots: tot l'alumnat, tot el professorat, consergeria, secretaria, personal de neteja, conxín i manolo i fins i tot Pepe Delgado hi eixirà!

Ja tenim un esborrany del trajecte. I gairebé ja tenim triada la música -ja en parlarem en un proper post-.

La idea, com podreu veure, és molt bonica i engrescadora però, sincerament, fa una mica de por organitzar una cosa tan gran.

És per això que vull demanar la vostra col·laboració. Estem treballant en diferents idees per tal que tots els grups isquen d'una manera o altra en el vídeo. Però ens aniria molt bé saber si tens alguna afició o habilitat especial que penses que quedaria bé al LIP DUB. O si toques algun instrument i el pots dur el dia de la gravació. O qualsevol altra cosa. Si has vist algun lip dub, ja sabràs que han de ser coses visuals i breus

I una altra cosa que ens aniria molt bé són IDEES! Tant si se t'acudeixen a tu com si les has vist en algun altre LIP DUB o videoclip. Ens agradaria realitzar un vídeo bonic i entranyable però també original. Ja us aniré contant les novetats que volem incloure en el LIP DUB del CLOT DEL MORO.

Podeu enviar els vostres suggeriments a unclotdemusica@yahoo.com

Vinga, animeu-vos a participar!

-en aquest bloc anireu trobant totes les novetats sobre el procés de creació del LIP DUB: visita'ns i participa!-

dimarts, de març 15

El vídeo més vist

Ací teniu el vídeo més exitós d'aquesta bloc. Molts de vosaltres ja el coneixeu, però em fa molta il·lusió comprovar que ja ha aconseguit 800 visualitzacions! No està gens malament tenint en compte l'abast, més aviat local, que té aquesta pàgina.

Si encara no l'heu vist: no se'l podeu perdre.

I si ja l'heu vist, té igual: sempre és un plaer retrobar Andrea Blanco i la veu d'Empar Vidal al voltant del poema Res no m'agrada tant del gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés.

A veure qui és capaç de no somriure a l'acabament del vídeo!

dimecres, de març 2

Els Pets, grans triomfadors dels Premis Enderrock 2011

BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS)El grup de Constantí (Tarragona) Els Pets ha estat el gran triomfador dels Premis Enderrock 2011, ja que ha estat el més votat pel públic en les categories de millor artista i millor disc --Fràgil (Discmedi)--, els segons a l'apartat de millor directe i els quarts en millor cançó per 'Draps de cuina'.
Entre els grups preferits del públic també hi ha el quartet de moda, Els Amics de les Arts, que s'ha emportat el guardó a millor directe, i el cantautor Sanjosex, que s'ha fet amb el premi de millor artista dins del sector de la cançó d'autor, així com el millor disc del gènere per 'Al marge d'un camí' (Bankrobber).
En altres categories han triomfat Biel Ballester, com a millor artista de jazz; La Iaia, com a millor grup revelació, i Love of Lesbian, com a millor grup en llengua no catalana.
La revista Enderrock ja havia donat a conèixer, fa algunes setmanes, el veredicte de la crítica que va nomenar Mishima com a millor grup de l'any, l'últim treball de Sanjosex com el millor de la categoria de cançó d'autor, Estúpida Erikha com a millor grup revelació, i 'Endavant Bonaparte' de Standstill com a millor disc català en altres llengües.
La gala de lliurament dels premis tindrà lloc el 14 de març a la Sala Artèria Paral·lel de Barcelona, i tindrà la participació d'Els Pets, Mishima, Sanjosex, La Iaia, Kaulakau, Miguel Fernández i Biel Ballester Trio.

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball